49 thoughts on “Twingly Channels Is Live And The World Will Never Be The Same Again

 1. anmara October 1, 2009 / 8:46 am

  Mark this day! RT @twingly: Twingly Channels Is Live And The World Will Never Be The Same Again http://bit.ly/YJqwX
  This comment was originally posted on Twitter

 2. bjornalberts October 1, 2009 / 8:59 am

  Ska utvärdera ikväll, vi får se RT @byBalsam: RT @twingly: Twingly Channels Is Live & The World Will Never Be The Same http://bit.ly/YJqwX
  This comment was originally posted on Twitter

 3. Fredric Kjellberg October 1, 2009 / 9:05 am

  En invite till mig hade verkligen förgyllt den här dagen!

 4. sliceonline October 1, 2009 / 9:07 am

  BUZZ… RT @BritStakston: RT @byBalsam: RT @twingly: Twingly Channels Is Live And The World Will Never Be The Same Again http://bit.ly/YJqwX
  This comment was originally posted on Twitter

 5. Vidar S. Ramdal October 1, 2009 / 9:54 am

  1) Jeg er alltid på utkikk etter måter å holde meg oppdatert på nyheter på. Dette ser lovende ut i så måte.
  2) Litt proffe tekno-blogger som Engadget, Gizmodo osv bør være med.
  3) Live-rapportering fra folk som er vitne til en nyhetssituasjon, bør kunne kobles til en artikkel på nrk.no. Twitter-feeder er én ting, mulighet til å sende inn video (kanskje live?) fra sin mobiltelefon er en annen.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 6. nech October 1, 2009 / 10:06 am

  1) Alltid ute å ha bedre kontroll nyhetene. Dette kan bli kjempegod verktøy.
  2) Ars Technica + All Things Digital vil nok være kjekt å ha med
  3) Vanskelig å si siden NRKbeta ligger ganske langt fremme på dette omr. Men kanskje mer integrasjon med Twitter?
  This comment was originally posted on NRKbeta

 7. Trond October 1, 2009 / 10:07 am

  Alt som gir nyheter i sanntid fra flere kilder har noe for seg, aldri har det blitt gjort så enkelt å sammenligne alle kildene på ett sted og få hele bildet.
  Hva om NRK kan bruke dette til store hendelser som «alle» er opptatt av. Sportsbegivenheter som Fotball-VM eller OL, MGP-finalen eller som Vidar sier, de største aktuelle nyhetssakene
  This comment was originally posted on NRKbeta

 8. Hallvard October 1, 2009 / 10:08 am

  1) Enhver forbedret organisering av “nyhetsstrømmen” har potensiale. Jo bedre organisasjon, jo flere kilder klarer man å følge med.
  2) Som spilt inn av Vidar Ramdal bør gjerne “proffe” teknoblogger med. Samtidig er det et problem med f.eks. Engadget at deres artikkeloutput er enorm, og kan drukne det meste annet. Det viktigste er å få til en blanding av “nyheter” og “analyser”. EdIT: Har man sett – det var NORSKE man snakket om ja. Der må jeg innrømme atjeg har dårlig oversikt; desto mer å glede seg til med NRKBetas kanal.
  3) NRK har i mine øyne mye å gå på når det gjelder interaktivitet på nettsidene, særlig i forbindelse med nyhetssaker osv. Twitterfeeds er som det ble nevnt over en mulighet, men henvender seg jo kun til oss “spesielt interesserte” som har Twitter. Bedrede liverapporteringsmuligheter for publikum er jeg helt enig i at har stort potensiale. Kanskje applikasjoner for populære og avanserte mobilplattformer som iPhone og Android med muligheter for kommentarer, innholdsbidrag og direkteintegrasjon med sosiale medier har potensiale?
  This comment was originally posted on NRKbeta

 9. Thomas S. Nielsen October 1, 2009 / 10:12 am

  1. Twingly channels virker som en god ide, på en måte en ferdiglaget RSS leser med forhåndsvalgte kvalitetsfeeds. Det kan være en god måte for mange å få med seg nyheter i en kategori uten å må sette opp en RSS leser manuelt.
  2. Jeg er enig med Vidar, proffe tekno-blogger er en god ide. Jeg vil også tipse om min egen tech blogg, tech.thomassnielsen.com (eller http://www.thomassnielsen.com/category/tech/).
  3. En lignende side på NRK hvor de også henter inn andre media og/eller blogger sin side av saker, hadde vært genialt. Enten som en helt egen tjeneste, eller noe i retning av “se andre saker om dette temaet”.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 10. Aksel October 1, 2009 / 10:23 am

  1. En kan bruke Twingly til å bedre behandle nyheter, men en kan likevel sette spørsmål med hvordan kilder velges og hvordan saker sorteres
  2. På dette punktet er jeg enig med nech, Ars Technica bør med. De kjører en god blanding av analyser, nyheter og anmeldelser.
  3. Om ikke NRK bør legge ut så mange nyheter fra andre kan det være en ide å ha “tema-artikler”. I det legger jeg å skrive saker om aktuelle tema hvor dere også kan linke videre, og bygge på andres dekning for å gi et helhetlig bilde.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 11. Nikolai Fasting October 1, 2009 / 10:23 am

  1) Formatert innhold vil det alltid være behov for, og muligheten til å få formatert innhold og dele formatert innhold virker fornuftig.
  2) Som i all nyhetsformidling blir det jo lett “innavl” med mange varianter av samme nyhet. Viktig å velge ut og vekte de ulike kildene tror jeg. Så kilder som gjør dette godt bør jo få prioritet.
  3) Jeg synes ideen med å blande formatert og fritt brukergenerert er en god ide som kan videreutvikles. Ideen til Godin om memer og måter å prioritere disse for å vektlegge saker tror jeg kunne brukes.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 12. Atle October 1, 2009 / 10:29 am

  Dette har definitivt noko for seg! Dei fleste av oss opplever at me vert overstrøyma av informasjon – ikkje minst på twitter, og filtrering er essensielt, men eg har diverre ikkje betre oversyn over kjelder enn det NRK Beta har.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 13. Stian October 1, 2009 / 10:36 am

  1. Dette virker som en veldig bra måte å få samlet alle strømmene oversiktlig, uten “presset” for å komme seg gjennom alt i RSS-leseren.
  2. Er også veldig enig i Ars Technica, gjerne boinboing gadgets også.
  3. Vil gjerne ha mer integrering mot twitter, det kan jo også være interessant for de som ikke bruker det selv.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 14. AMS October 1, 2009 / 10:52 am

  1) Nyheter fra flere ulike kilder gir et mer nyansert bilde. Alltid interessant å se flere sider av de viktigste sakene.
  2) Som nevnt tidligere av et par andre, så bør flere “proffe” blogger med. En samling gode norske tekno-blogger hadde vært fantastisk!
  3) Tettere integrering av brukergenerert og redaksjonelt i større grad. Jeg synes flere norske mediehus har vært flinke når de for eksempel har hatt twitter-feeds integrert i artikler under dekningen av større hendelser. More of this please!
  This comment was originally posted on NRKbeta

 15. Simon October 1, 2009 / 11:32 am

  1) Å samle nyhetsstrømmer på nye, elegante måter er alltid velkommen
  2) ITavisen, Hardware.no, ITpro, Digi, Minside Data er blant sidene jeg leser jevnlig. Har nok ingen bedre oversikt over kilder enn det dere har.
  3) Istedenfor at NRK skal tilby sin egen metode vil jeg heller at dere implementerer twitter, google wave når det kommer, osv.
  Å legge til twingly eller andre måter for å linke til blogger/andre nettaviser slik som dere gjør her er også genialt.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 16. Eirik October 1, 2009 / 11:56 am

  1) Så langt likner det mer på friendfeed enn noe annet. Dialogen om denne posten går delvis her og delvis på twingly. Ugreit.
  2)
  http://www.tu.no/it/
  http://tekniskbeta.no/
  3) Ser du for deg en måte NRK kan gjøre lignende?
  I den grad jeg ikke har misforstått dette, så ville dette i NRKs tilfelle har blitt en slags selektiv aggregering (kanaler) som tillater brukerbidrag (fra nrks og andres) publiserte ting. Med kommentarer. Det er jo en god idé, særlig med tanke på å samle innhold fra ulike medier (tv, nettavis, radio + eksterne) til en mer dyptgående kontinuerlig strøm om smalere tema.
  Men er det nødvendigvis dette (twingly) som er løsningen?
  Jeg må ha misforstått noe viktig..
  PS: du trenger ikke noen beta-code, det holder å klikke på det store bildet på http://blog.twingly.com/2009/10/01/twingly-channels-is-live-and-the-world-will-never-be-the-same-again/
  This comment was originally posted on NRKbeta

 17. Kristoffer October 1, 2009 / 2:23 pm

  1) Dette ligner på Google Reader, men selvsagt litt mer avansert. Fint om dette både ser bra ut og virker. Fordelen med Google Reader er at jeg ikke trenger å logge inn flere plasser…
  2) Virker som en god oversikt så langt. Blir listen for stor så blir vitsen liksom borte…
  3) Utvanning av informasjon begynner å bli litt slitsomt på internett i dag. Synest det er mye bedre å besøke kvalitetssider med godt innhold og gode skribenter. NRKBeta er selvsagt flinke til dette. Det er ikke ITavisen.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 18. Anton October 1, 2009 / 3:05 pm

  Hej! Bra artikel! Och allihop som läser det här, kom gärna med feedback! Antingen i twingly.com/twinglyfied eller till anton@twingly.com.
  =) /Anton, Twingly.com
  This comment was originally posted on NRKbeta

 19. Frank October 1, 2009 / 5:44 pm

  1. Ja, det virker innteresant. Alltid greit med nye måter å få informasjon på og denne virker ganske lovende, nærmest som en mellom ting mellom en avansert Twitter og RSS hvor du kan bla gjennom etter innteressområde, og det virker jo lovende. Jeg har jo sitt slike tjenester før, men de er som oftest basert på å hente inn all infoen fra andre nettsider (en slags vg, dagbladet, itavisen, itpro, nrk, alt på en nettside løsning. gjerne blandet på kruss og tvers av innteresse uten spesielt system). Dette virker meget lovende.
  2. ITAvisen.no og ITPro.no kan gjerne værmed.
  3. Ta og sats sterkt på Google Wave når den kommer.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 20. Frank Eivind Rundholt October 1, 2009 / 6:58 pm

  1. Høres bra ut. Flott å få sortert ting etter tema.
  2. dinside.no/data/ og klikk.no/teknologi/
  This comment was originally posted on NRKbeta

 21. Odin Omdal Hørthe / Velmont October 1, 2009 / 7:12 pm

  Det var då å taka veldig hardt i å tru at dette er noko endring frå korleis ting var fyrr.
  Altso, det er ein RSS-agreggator med vekting? Ikkje akkurat nytt… Orsak, vonar ikkje det demper eventuell entusiasme.
  Er forsåvidt einig med Franken yver Franken yver meg. Wave er viktugare.
  Sjølv um eg hev hatt konto der lengje no, og det ikkje er so spesielt, so vil det verta betre med ein gong me hev gode serverimplementasjonar av den distribuerte (/federerte, eg er for dum til å koma med gode norske termar) protokollen. Fyrst då er det «verda vil ikkje verta det same».
  Vonleg
  This comment was originally posted on NRKbeta

 22. Eivind M. October 2, 2009 / 8:28 am

  1) Jeg antar jeg er den eneste her som må prøve tjenesten før jeg får heelt grep om hva det går ut på..? Om det bare er en samling RSS-feeder kan jeg vel gjøre det samme i Feedly? Eventuelt er det jo bonus at noen andre holder kanalen oppdatert for meg, såklart, men da får jeg jo også ting jeg ikke liker. Vi får se
  3) Generell åpning for twingly er en fin start. Skriver jeg blogginnlegg om noe samfunnsrelatert sjekker jeg alltid db.no og vg.no for å finne relaterte artikler å linke til, fordi ejg vet det gir meg ekstra lesere. Hadde nrk.no hatt samme mulighet, hadde jeg både lest mer nrk.no-nyheter, OG linket oftere tilbake.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 23. Annike October 2, 2009 / 8:29 am

  1. Joda, det har noe for seg, med mindre man allerede har satt opp en mash av tilsvarende kilder selv. Men det er jo greit at det gjøres én gang i stedet for mange. Feeds til folket…
  2. Foreslår å sjekke de mest relevante twinene på http://www.twine.com.
  3. Bedre infoarkitektur som gir mulighet til flytende navigering og kobling basert på både metadata og bruksmønstre.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 24. Stine JS October 2, 2009 / 8:35 am

  1) Dette minner om Google Reader, som jeg er blitt veldig glad i! Hvis det fungerer enda bedre gleder jeg meg til å teste ut!!
  2) Virker bra. Det er en balansegang mellom å ha et godt nok tilbud uten at det blir for mye som er irrelevant.
  Jeg merker at jeg er blitt latere og latere, og mye heller besøker sider som jeg vet gir meg gode linker videre i stedet for at jeg leter selv. NRK Beta, twitter og en del blogger er supre i så måte.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 25. Runar Normark October 2, 2009 / 8:54 am

  1. Dette ser interessant ut. Per i dag så er det mye parallell publisering av innhold og linking til dette fra ulike kanaler. Greit å ha en tjeneste å forholde seg til i stedet og dersom sorteringen ut fra emne fungerer i praksis så er jo det flott.
  3. Vanskelig å komme med kontrete forslag før en får prøvd ut dette. Temamessig organisering høres bra ut. Kan evt. koble dette sammen med nrk-programm/innslag.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 26. Kri Skarbø October 2, 2009 / 8:54 am

  1) Dette høres spennende ut. Jeg bruker oftest mer tid på å lese kommentarene enn selve artikkelen, så dette vil samle alt på et sted.
  2) Jeg elsker TED diskusjoner, men det er litt vanskelig å finne de beste. Så hadde vært greit med en oversikt over de nye og beste TED videoer og diskusjonen rundt de.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 27. Håvard October 2, 2009 / 10:22 am

  1) Det kan ha noe for seg, jeg er spent på hva de kan vise. Syns det lukter litt nok-en-aggregator, men blir gjerne positivt overrasket!
  2) Flere profesjonelle teknoblogger (Ars m.fl.) bør med.
  3) En interessant tanke hadde vært å tilby syndikering av innhold med en eller annen pingback/trackback-mekanisme. Kunne ha gitt mye bra innhold.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 28. Ole October 2, 2009 / 11:40 am

  1) Liker tanken på å kunne samle mer av infirmasjonsflyten et sted
  2) Siden jeg mangler en “invite” må dette punktet vente til konto forhåpentligvis ordner seg?
  3) Brukergenerert innhold også i form av å lage egne strømmer med nyheter og annet fra Internett er både fascinerende og fremtidsrettet.
  Hvis dere åpner opp for å flette sammen flere alternative kilder på en oversiktig måte som også kan tilpasses av brukeren så har dere gode kort på hånden. Dette gjelder ikke minst i forhold til dem som er tidlig ute med å bruke nye ting på nettet. Når noe er bra og engasjerer vil det nok avstedkomme mer engasjement og forslag til forbedringer.
  Og alle de andre kommer sigende etterhvert når mange nok har kommet igang med å bruke de ulike tjenestene og opplever nytte ved det…gjelder både brukere og tilbydere.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 29. Morten Skogly October 2, 2009 / 11:54 am

  Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor denne tjenesten er gjemt bak en login? Utrolig merkelig rett og slett.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 30. Heidi October 2, 2009 / 1:51 pm

  1. Dette ser spennende ut, hvis den holder det den lover. Og jeg kunne godt tenke meg å bli oppdatert på en enkel og rask måte.
  2. Ta med bl.a. twitter og google wave (når den kommer).
  This comment was originally posted on NRKbeta

 31. barejon October 2, 2009 / 2:31 pm

  1. Spennende. Greit å sortere ut kjendisstoffet i nettavisene. Twitter er bra, får masse personlige statusoppdateringer midt i nyhetsstrømmen.
  2. Miljø/klima, sider knyttet til religion, sider med omtaler av enkelte politiske parti.
  3. nrk.no kan for eksempel ha en footer i hver artikkel med spalter som “Hva sier twitrerne? (her kan det oppgis en tag for emnet/saken og nye tweets kan vises) eller “Hva skriver andre nyhetssider om saken/emnet?” (her kan man for eksempel bruke Twingly, dersom det innfrir)
  This comment was originally posted on NRKbeta

 32. Are October 2, 2009 / 2:56 pm

  1:
  Viktig stikkord: Mange kilder, men mulighet til selv velge emne/type stoff må inn
  2:
  Enig i at “proffe tekno-blogger som Engadget, Gizmodo osv bør være med”, men igjen – her må brukerne få mulighet til å filtrere
  3:
  Enig i det mange av de andre her har skrevet: her er det også mulig å tenke seg mer semantisk sammenkobling av temaer/emner fra mange medier
  This comment was originally posted on NRKbeta

 33. […] invite till Google Wave överlåter jag åt andra att tycka till. Twingly Channels har det skrivits massor om och mer lär komma i takt med att det tillkommer fler kanaler och inte minst användare. Den som […]
  This comment was originally posted on Online PR

 34. Anton October 5, 2009 / 12:37 pm

  Bra inlägg!
  Men, det är helt enkelt så att uppdragbarn.se – som är en typiskt viral sajt, kräver en starkare viral loop för att det ska fortgå. Facebook har en sån, när man bjuder in en vän bjuder den in en massa fler vänner, när de vännerna bjuder in sina vänner…. osv. Uppdragbarn.se har inte riktigt så stark viral loop, men den är stark och extremt viral ändå. Den har tagit fart lite då och då när nya bloggare och twittrare hittat sajten senaste året.
  Ang. att Twingly Channels inte nått ut mer tror jag inte har att göra med realtidswebben. Precis som med alla andra nyheter försvinner nyhetsvärdet inom 24h, speciellt webbnyheter. Över tid tror jag vi lyckats ovanligt bra, det har snackats om oss relativt konstant ända sedan i juni med ett crescendo förra veckan. Vår PR-strategi har lyckats väldigt bra so far!
  Det som saknas, tror jag, är snarare den riktigt engagerande funktionen i Twingly Channels – retention. Vi behöver implementera retentionemails, göra en desktop-app m.m. så folk kommer tillbaka till kanalerna och fortsätter diskutera. Nästan alla lyckade sociala tjänster har tydliga retentions, och det är en av anledningarna till att de lyckats. Det är också den viktigaste funktionen för att få folk att fortsätta använda Channels, fortsätta prata om tjänsten och bjuda in sina kompisar.
  Det är svårt det här med realtidswebben men det är ännu svårare det här med hur information sprider sig.
  /Anton, Twingly.com
  Anton´s last blog ..Freemium, värdet av historik och hur det saknas i realtidswebben
  This comment was originally posted on Next Generation Internet

 35. Fredrik Stenbeck October 5, 2009 / 12:52 pm

  Tack för din kommentar Anton. Både håller med och inte på det du skriver. Jag gillar Twingly Channels och potentialen för er med den produkten tror jag är mycket stor. Inlägget hade på intet sätt med funktionalitet eller beröm/kritik runt varken Uppdrag Barn eller Twingly Channels, utan ville endast belysa att informationen i dessa kanaler stiger i moment oerhört fort och sjunker även mycket fort (se min graf för Twingly ovan t.ex). Det medför att det finns många som faktiskt missar informationen, men som likväl är mycket intresserade. Själv satt jag i bilen till Helsingborg och registrerade mig för Twingly Channels (livsfarligt, do not try that at home kids) för att bekräfta mitt eget informationsbegär, men det medför även att de som inte är lika tokiga kanske helt missar viktiga händelser. Tror inte att Twingly själva (som exempel) hade vunnit på en annan PR-strategi och är även övertygad om att ni kommer lyckas över förväntan med den ni har, men det är upp till oss som sprider och konverserar runt informationen som kanske skall tänka lite i längre informationscykler och tillåta oss att lyfta fram information som kanske rent av publicerades för en vecka sedan.
  This comment was originally posted on Next Generation Internet

 36. Anton October 5, 2009 / 12:57 pm

  Okej, jag förstår.
  Men jag tror som sagt det i mångt och mycket har med viralitet att göra, och viral loops i synnerhet.
  Anton´s last blog ..Freemium, värdet av historik och hur det saknas i realtidswebben
  This comment was originally posted on Next Generation Internet

 37. Fredrik Stenbeck October 5, 2009 / 1:15 pm

  Håller med dig så klart, men ser det lite som att viraliteten kommer i nästa steg. Informationen kan vara hur viral som helst men om det inte är OK att sprida gammal info så blir det således inte lika viralt heller. Se t.ex vad som hänt med bloggandet sedan realtidskanlaen tågat in. Betydligt mer sällan bloggas det (dock djupare poster) och nyheter som brutits på t.ex Twitter får inte samma livslängd i t.ex bloggarna. Är det tillräckligt intressant så lever de vidare på sin viralitet (din tes således) men mycket bra information som förtjänat att leva längre dör i dessa realtidskanaler. Information lever sällan längre än 24h i realtidskanlaerna, medans andra kanaler kan leva i flera år och dessutom få nytt liv i cykler.
  Det företag kan behöva göra är att ge sin informationsprocess en revision över hur man kan maximera alla kanaler så att informationen lever olika liv i olika kanaler (bloggpost på ämnet inom nån vecka eller två).
  Om du gör en Google sökning på Twingly Channels (svenska) så ser du direkt att 100% av resultaten på första sidan är bloggar samt att alla dessa är personer som är mycket aktiva på realtidswebben. Om vi hade haft en lite annan tanke runt ny och gammal information tror jag fler auktoriteter hade valt att blogga/skriva om det i de mer bestående kanalerna. Alla som vill sälja/kommunicera/markandsföra något vill ju att det skall spridas i flera kanaler samtidigt och inte att en liten grupp av realtids-människor skall stå och skrika i varandras öron med sina megafoner (känner att jag kan få äta upp denna kommentar 🙂 ).
  This comment was originally posted on Next Generation Internet

 38. Nyheter 1234 October 5, 2009 / 4:57 pm

  Hadde värt genialt å fått en invite til dette.
  This comment was originally posted on NRKbeta

 39. Kristofer Mencák October 5, 2009 / 9:10 pm

  Intressant inlägg! Och tack Anton såklart, för ditt omnämnande! =)
  Som av en händelse postade jag om virala loopar idag http://www.kristofermencak.com/2009/10/viral-amplification-loops-the-secret-for-virals/. Jag tror det kan gå att plocka någon tanke där.
  Men, åter till diskussionen. Här är det helt klart intressant att fundera över hur snabb en loop. För powerusers på twitter så tar det inte många minuter innan något retweetas. Men, det finns många som följer dessa powerusers också, personer som inte har +500 personer som de följer. De kanske bara har 100 eller 50 eller 10. Då lever en tweet längre i flödet och finns kanske där för att se för användaren nästa gång de loggar in. När de väl sprider den vidare har loopen minskat i hastighet. Det går inte lika fort, det verkar inte lika viralt, men det lever en längre tid. Generellt är väl detta något man får räkna med i nästan vilken kampanj som helst. Frågan är hur tjock “svansen” blir. Och det är nog där, precis som Anton säger, som retention loops spelar in. Mitt inlägg idag försöker peka på någon form av hybrid emellan viral extension loops och retention loops. Men, jag tror också, som Fredrik säger, att det är viktigt att på något sätt säkra övergången mellan medier som är olika snabba. I mikrobloggar dör teman snabbt, om de inte är extremt virala. Vill man säkra en längre livslängd så måste man rikta sig mer till bloggare t ex, där inlägg har ett längre liv.
  Jag vet lite för lite om Uppdrag barn för att kunna säga något säkert, men om det är så att den verkligen är viral, men ändå inte exploderat, kan det verka som att den inte är det, just för att durationen för loopen är så lång. Alternativt, om den bara fick uppmärksamhet under en väldigt kort tid så var den helt enkelt bara viral för en mindre målgrupp. Det kan ju tyvärr vara så illa också. 😉
  Kristofer Mencák´s last blog ..The Funnyness Theory – an initiative to create change
  This comment was originally posted on Next Generation Internet

 40. Fredrik Stenbeck October 5, 2009 / 10:03 pm

  Tack Kristofer för din kommentar. Det är den övergången som du beskriver som faktiskt var anledningen till posten och där vi behöver tänka till. Vi måste låta alla iaf ha möjlighet att ta del av ett budskap som de faktiskt är intresserade av. Oavsett om det är aktuellt nu eller om en vecka.
  Varför är Sveriges Radios Podcasts så populära?
  This comment was originally posted on Next Generation Internet

 41. Pelle October 7, 2009 / 6:23 pm

  Spännande diskussion. Tänkte försöka mig på att hävda att förloppet här nog kan följa de klassiska svängningarna av tes, antites och syntes.
  Just nu tror vi att realtid, tesen, är gräset som är grönare på andra sidan – det är kategoriskt bättre än det vi har idag.
  Snart tror vi nog att realtid är det vissna gräset, antitesen, – det som inte alls funkar och som man ska hålla sig långt borta ifrån.
  Men på sikt kommer nog en samexistens mer och mer att utkristalliseras där realtid och icke-realtid lever i samspel – att man inser att gräset varken är supergrönt eller visset – utan bara av olika typ som båda smakar gott.
  Det är naturligt att det svänger och det är vad vi har att förvänta oss – bra att diskussioner som denna kommer upp så att processen rullar vidare 🙂
  Wikipedia om teorin: http://en.wikipedia.org/wiki/Thesis,_antithesis,_synthesis
  Pelle´s last blog ..Så värnar du om open source projekt
  This comment was originally posted on Next Generation Internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *