Bloggportalen får ett nytt hem hos Twingly

Nyligen berättade vi att vi köpt Bloggportalen av Aftonbladet. Nu kan vi stolt berätta att vi idag flyttat Bloggportalen till våra servrar och att vi gett sajten en uppfräschad design.

Både serverflytten och det nya utseendet är första initiativen för att skapa Sveriges bästa mötesplats för bloggare och bloggläsare.

Vad händer kring Bloggportalen under 2012?

För att skapa den bästa ingången till den svenska bloggosfären, kommer vi ge mer plats åt bloggare på förstasidan och kategorisidorna. Det är väldigt bra att ha tillgång till listor på mest bloggade nyheter, men vi tänker att på Bloggportalen ska bloggarna trots allt stå i centrum.

Vi kommer att skapa ett nyhetsbrev för de bloggare som finns registrerade på Bloggportalen och vi kommer att återuppliva Bloggvärldsbloggen där Anton Johansson (dvs jag =) ska blogga om allt som har med bloggande att göra. Jag har genom Twinglys och mina egna bloggar bevakat den svenska blogosfären och mediebranschen sedan jag vet inte hur länge och det ska bli roligt att få ta hand om Bloggvärldsbloggen.

I Twinglys kommande Bloggrapport för 2012 kommer vi även att inkludera resultatet av en undersökning som vi skickar ut till bloggare som registrerat sig på Bloggportalen. Det kommer vara frågor om hur, varför och när vi bloggar. Är det någon särskild fråga ni vill ha med i undersökningen är det bara att höra av sig i kommentarerna nedan eller på Twitter!

Kolla in det nya utseendet på Bloggportalen här när vi är klara med flytten!

2 thoughts on “Bloggportalen får ett nytt hem hos Twingly

  1. Alexander February 1, 2012 / 2:20 pm

    Kul, lycka till Anton 🙂

  2. Mattias Lundbäck February 3, 2012 / 11:20 am

    Väldigt snygg design. Enkelt, men ändå distinkt och tydligt. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *